TÁMOGATOTT ALAPÍTVÁNYOK

Támogatói karkötő: Karma Vida for Children

BÁTOR TÁBOR ALAPÍTVÁNY

A Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. Mindezt ingyen. A gyermek súlyos betegsége az egész család életét meghatározza, sok lemondással jár. A közösségi kapcsolatok meglazulnak, a jövő bizonytalanná válik, a mindennapi örömök megritkulnak.

Egy olyan közegben, mint amilyen a Bátor Tábor, az érintettek biztonsággal szembenézhetnek a betegség kihívásaival, valós élményeket szerezhetnek, és erőt gyűjthetnek egy uralhatóbb jövőhöz. 

Az, hogy a gyerekek újra és igazán gyerekek lehetettek, a tábor után is hat. Növeli az önmagukba és gyógyulásukba vetett hitüket, további kihívások vállalására sarkall, esélyt teremt a gyógyulásra.

KARMA VIDA FOR CHILDREN

A karkötő megvásárlásával hozzájárulsz, hogy minél több nehéz sorsú gyermek szerezhessen sorfordító élményeket Bátor Tábor rendezvényein.

Támogatói karkötő: Karma Vida for Nature

MYFOREST KÖZÖSSÉGI ERDŐKÉRT ALAPÍTVÁNY

A MyForest Közösségi Erdőkért Alapítvány egy olyan kezdeményezés, amely először Magyarországon, majd nemzetközi szinten kíván platformot létrehozni a földön található erdők számának megduplázása érdekében.

A földi erdők számát azért kell megkétszerezni, mert a globális felmelegedés egyik legfontosabb oka az, hogy a Földről az ipari civilizáció kezdete óta eltűnt az erdőknek a kétharmada. 

A maradék egyharmadnyi erdőségek ugyanakkor már nem képesek magukban megkötni az emberi tevékenység által kibocsátott CO2 mennyiséget, mely folyamat a globális felmelegedéshez, és e folyamat végén az emberi civilizáció pusztulásához vezet.

KARMA VIDA FOR NATURE

Minden Karma Vida for Nature karkötő megvásárlásával A MyForest alapítványt támogatva 10 fa ültetését teszed lehetővé.

Támogatói karkötő: Karma VIDA FOR PEOPLE

MAGYAR ÉLELMISZERBANK EGYESÜLET

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005 óta működik Magyarországon az Európai Élelmiszerbankok Szövetségének tagjaként.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület non-profit szervezet. Célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és az arra rászorulók között. Elősegíti az élelmiszerpazarlás és a nélkülözés csökkenését Magyarországon, hozzájárulva egyben az élelmiszerek megsemmisítése okozta környezetterhelés csökkentéséhez.

Költsége „csak” a logisztikai munkának, raktározásnak, szállításnak, szervezésnek van.

Így 1000 Ft működési költséggel 30.000 Ft értékű élelmiszerfelesleget tudnak eljuttatni a nélkülözőkhöz.

KARMA VIDA OF VIDA FOR PEOPLE

A Karma Vida for People karkötő megvásárlásával az Élelmiszerbankot támogatva egy rászoruló család teljes havi élelmezéséhez járulsz hozzá.

Támogatói karkötő: Karma VIDA FOR WOMEN

AZ EMLŐRÁK GYÓGYÍTÁSÁÉRT ALAPÍTVÁNY

Az alapítvány 1993-ban azzal a céllal jött létre, hogy a magyarországi emlőrák kutatást, gyógyítást fejlessze, összefogja a témával foglalkozó szakembereket és keresse a nemzetközi együttműködési lehetőségeket, a gyógyítás előmozdítása érdekében. 

A szakmai hátteren kívül – közhasznú tevékenység keretében széles körű tájékoztatást adnak az emlőrák megelőzésével, kezelésével és a rehabilitációval kapcsolatban.

KARMA VIDA OF VIDA FOR WOMEN

Minden Karma Vida for Woman karkötő megvásárlásával hozzájárulsz a betegség megelőzéséhez, a gyógyító, kutató tevékenységhez és rehabilitációhoz.

Close Menu
×

Cart

Két karkötő vásárlása esetén a szállítás ingyenes. Vásárolsz még?